Nieuws

Wijngaard voert musical Esther op


Laatst bijgewerkt op: 28 mei 2018 09:21.

Op vrijdag 25 mei voerden de kinderen van groep 3 t/m 8 de musical Esther op. De musical werd in één dag ingestudeerd en op dezelfde dag opgevoerd. De kinderen werden daarbij begeleid door theatergroep De vliegende speeldoos.

Na 's ochtends en 's middags hard geoefend te hebben konden de kinderen 's middags de musical opvoeren. We hadden daarbij niet te klagen over gebrek aan belangstelling: De Gereformeerde Kerk zat tot de nok toe vol. De musical begon met een spetterend optreden van de kinderen van groep 1 & 2. Ze hadden een prachtig lied ingestudeerd (uiteraard over Esther). Daarna konden de kinderen van groep 3 t/m 8 hun kunsten laten zien. Ook hun bijdrage was prachtig.

In de afgelopen periode is er geld gespaard voor het project Kinderen in de knel van Kerk in actie. Na afloop van de musical werd het eindbedrag bekend gemaakt wat tot nu toe was ingezameld: €2143,- Daar word je stil van.

We kunnen terugkijken op een prachtige dag. Uiteraard konden we ook deze dag weer een beroep doen op vele hulpouders. Iedereen heel erg bedankt voor zijn inzet. Samen maak je het Kindcentrum!

Kindcentrum De Wijngaard biedt basisonderwijs en kinderopvang onder één dak!